Monday, April 18

Dapat atau Tidak, nasib laa~

السلام عليكم

SALAM 1 MALAYSIA!

Lamo dah tak update ni, nak kata berabuk tu idok lerr, nampak beno nipunye~ HAHA
Ok Ok, start now!

Sabtu kelmarin aku pergi interview Uitm di Kampus Bandaraya, tak ada apa yang menarik, pergi dengan fikiran terbuka. Den maleh nak dupdap tangan sejuk beku ni. Leceh nanti nak bersoal jawab. Pergi dengan Ama, Yana dan Eka. Melukis 1 jam, menjawab 20 menit. Lepas beberapa ketika, naik atas masuk interview and aku orang ke 3.

Nak tau macam mana??
Aku rasa macam bodoo~ Tah pape. Dia tnye, aku diiiaammm aje pastu senyum-senyum. Tak ke GILA tu. Berapa menit je interview aku, kejap jer. Encik Yusop tu tak berminat agaknye nak bersoal jawab dengan aku. HAHA Aku memang tak tercakap apa-apa pun bila ditanya, fikir lama je lebih. Pastu dia berkata "cuba Masz cakap, saya dah lama tak dengar Masz cakap" Siot tak siot la an dia, dalam hati aku, 'eh, pandai menganjing dia ni, sabo je lahh.' Apa-apa pun aku harap aku lulus dan diterima masuk. Yelahh, siapa yang tak nak kan?
Kita tunggu dan lihat je nanti keputusannya.

p/s : En Yusop cakap aku lukis kemas *wink wink
*pappap, olley!

5 comments:

Ainur Hamzah said...

weyyh, serious org tu ckp mcm tu?
haha. mcm dy da lama kenal kau je. HAHA. masz, doa banyak2 ;)
BTW, good job! sbb kau berani mencuba!

Masz Azril Azmin said...

TQ tq. hehe, memang itu yg dia cakap. dia tanya, aku jawab merapu-rapu. alah dia pun paham aku dedo masa tu.
HAHA

Ainur Hamzah said...

haha. relax je masz, kdg2 yg merapu2 tula yg dpt. thinking positive okay :)

amaliena said...

entry paling lawak ! hahhaa interview mcm nie bole buat persembahan maharaja lawak ! pecah perot eden bace . hahaha masz masz kelakar lah kau . usup tu pon satu tawu lah hensem . cewah !!

Masz Azril Azmin said...

Aino : haha, memang lepas interview maleh nak fikir bnyk dah. positive je semua.

Ama : ah kau, semua kelaka. si usop tu mentang2 hensem nak kerek dgan aku, muke serious jek.