Sunday, March 29

Melawat Meya Di Kem PLKN

Ahad aritu g tgk mia kt Melaka,,,jauh btul prjlnn,,pnat woo,,pns terik plak tuh,,sian boby pnat,,huhu,,2 yg keletihan tdo,,mcm die yg drive,,hehe,,,







Time nih pas makan,,lupe nk amek gmba meya di sana,,borak2 aje,,lupe,,ktrg lepak2 tgh pns terik 2 smbil tgu mia kemas brg dlm dorm,,hari tu jugak mia naik pgkt jadi Penolong ketua kompeni Bravo,,,cayalah mia,,tp aku risau la bdk2 kt sane bkn btul sgt,,,bdk2 kn,,buat sesuatu xpakai otak,,,hem,,,ish2,,,



Kami da great..Yeyy...

Friday, March 27

boboy ku sayang

cewahhh,,tajuk mcm sadis jek,,hehe,,

semalam lps keje aku g jln2 bli brg2 personal n also mamam kucing2 ku n susu boboy. boboy mmg sgt kuat minum susu,,whiskas pn die xpndg klu dh ade susu,,so kne bg whiskas dlu bru bg susu,,klu x mmg die xmamam,,then time wt susu boboy smlm aku terbubuh air pns lbeh,,tpakse la tmbh air msk,,jpg susu nye jd cair,,hua3,,bile boboy minum je,,die mcm teragak2,,baru 2 3 jilat,,die trus benti,,die dongak tgk muke aku,,muke die pnuh dgn seribu persoalan,,aik,,LAIN KE RASE SUSU YG AKU BUAT 2,,slalu mia yg buat kan tuk die,,XPUN XSEDAP AKU BUAT TAWAR HEBEH LE TUH,,mcm tau2 aje boboy nih,,geram gle tgk muke die time tuh,,,cute gle,,hehe,,tp xsmpt nk amek gmba,,gegege,,boboy,,boboy,,ptg ni papa nk mandikan boboy,,ahad ni nk bwk boboy g melaka,,yahuuu,,,

Kami da great..Yeyy...

Wednesday, March 25

H e a r t

Kak yan : bergenang kot??

Ninie : Risau + sket tensen

Ah yin : busy memanjang n risau gak

meya : Nangis (busan + rindu)

amin : pun nangis (rindu + ikut kwn)



Kami da great..Yeyy...

Tuesday, March 24

Terjah Mia di Kem PLKN

Perjalanan yg ditempuhi,,cewah,,berekor2 kambing bersepah,,yg klaka nye bulu2 biri2 2 dah togel2,,keke,,sume bulu die kerinting,,xpyh g perm pn,,original,,cayalah biri2,, laju x die lari,,

bawah ni gmba dpn kem PLKn,,mule2 cuak gak nk terjah takot kne marah,,die xbg jupe,,tp terjah gk la,,kena mrh pn xpela,,,hahaha,,aku bg alasan nk bagi duit,,sbb duit mane leh pas kt die,,haha,,aku igt klu die xbg gak aku nk meraung kt c2 smpai die bg,,tp senang2 aje aku dpt masuk,,hehe,,,

tadaaa,,,gmba mia,,adeh,,mcm dh gelap sket adik aku nih,,sempat pose tau,,,

hem,,mia2,,,kerjasama,,wonder pets btul lah,,,,gram btul aku psl die bkerjasama ngn dak BRavo group die tuh,,,aiseh,,,

Kami da great..Yeyy...

Family Board [Amin aka Masz punya]

amin n dormate die sepakat nk hias dorm ngn gmba fmly n biodata masing2,,
so kami pn bersama2 la membuatnya,,dan itulah hasilnya,,
ayin kate masa hntar amin aritu,,semua org dok usha board family die ala2 xpuas hati sbb amin buat dulu kt rumah,,hahaha,,n bangga la tuh,,,
Sebelum
Sesudah

Kami da great..Yeyy...

Thursday, March 19

Mia vs PLKN

Tajuk : Amek Berkat

Huwaaaaaaaa,,,

mia dh selamat berlepas ke Asahan Melaka,, sdehhh,,

wawwawawwawa,,

perjalanan yg mendebarkan,,cewahh,,

hujan2 nih,,,makin lama makin lebat,,

tgh2 hujan mengheret beg,,huhu,,




sempat pose tgh tggu mia register nih,,hehe,,over tauu,,


yg belakang sume over,,,takot xdpt masuk bingkai la tuh,,aiseh,,,

mia & syamir sblm naik bas,,

mia & kwn baru,,

pose reramai,,

mia dalam bas tu,,yg exited berdiri,,huhu,,huwaaaaaaaaaaa,,
g00d luck mia,,,

Kami da great..Yeyy...

Monday, March 16

Boboy



Hui,,,gmba ni amek timeboboy main,,cute sgt,,igt boy dh tue xreti men,,hehehe,,gebu gebas boboy kami tau,,sure gerammssss,,



Kami da great..Yeyy...

Friday, March 13

ayien mng singing competition..2nd place..huhu

ha..ni la hamper yg aku dpt..byk gak isi dlmnye..tp,byk gak yg aku da share ngan member...yg beznye dpt duit lagi tu rm30 tau pdhal aku msuk kne bayo rm3 je..alhamdulillah..aku x pun x expect aku dpt 2nd place sbb aku msuk pn utk sk2 je..mmg da rezki aku agknye...thanks 2 judges la kan...aku nyanyu lagu demi lovato, this is me.... ;)

Monday, March 9

Episod:Crazy Cut Saloon

untuk tidak menghampakan..ini die ninie in the making...
walaupun dari belakang jek...ok la 2...
Kami da great..Yeyy...

Sunday, March 8

Loloq : 6 hari selepas operation


Loloq semakin sehat,,lukanya pn semakin kering wlpun blum spenuhnya tp
ada perubhn la,,loloq kne pki kad bod,,klu x t die nk gigit jahitan d badannya,,
itu nasihat doktor,,
semoga loloq cpt sembuh ye,,

Kami da great..Yeyy...

Loloq : 2007

video

Masa ni loloq patah tgn,,sian die,,tp loloq mmg kebal,,

pantang maut sblm ajal,,cewahh,,sihat semula kemudian,,

Kami da great..Yeyy...

Sehari di Crazy Cut Salon



Treatment,,hehehe,,suke latu gmba die ade,,


Sebelum


Selepas


Kami da great..Yeyy...

Saturday, March 7

Mata -Mata

Muke teruja pakai lens,,hahaha,,
mklum la mata sepet,,,

Hari isnin hari 2 g buat spec mia,,aku pn amek kesempatan bli lens skali,,saje nk try pakai,,bli wane grey,,mcm robot aku pakai,,hahaha,,,


Friday, March 6

em...smbong btol c andie ni..mentang2 ensem..bdk2 ni pgil dia wat dono je..nyampah tol..gambo ni pn c ummi le yg smgt no nak amek sbb aku da bosan tgk muke dia..haha
gambo c nubhan ni aku amek khas utk ibu ku tersayang..haha..ada untukmu...

ha...aku menunggu misha ni bagai nak rak tau..juz 4 kak yan..haha..nsib bek la dia muncul ptg tu..klu tak frust gak la aku...huhu..plg frust xdpt tgk elyana la...da la perform ke3 terakhir...emm..xde jdoh nak jmpe dia kot...


MUH!! adoyai rugi btol telps sound cek dorg ptg tu..da la real performance dia aku xdpt tgk...tp xpe la..dpt amek gambo pun jd la ye...
suki ni mmg cantik la...nme pun artis kan...huhu...rambut dia cantik gle wo...tgi pun blh thn gak la...


nie plak..mimie one nation emcees...gempak gle performance dorg ritu...rase rugi lak tak rkm lbh2..sbb dia menari sakan ms perform lagu juz dance...mmg tak rugi la dorg ni jd juara gangstarz...besh2....

at last dpt gak jumpe my superman!!!!mmg hensem la faizal tahir ni..dia cool jek.. ble org soh bkk spack dia kte mate dia cam panda..haha..pandai melawak yek...

stacy!!!gagap aku tgk stacy ritu..gle comel dia..huhu

ni adalah himpunan gambo2 artis yg sempat aku amek ms hot fm big jam ritu...syok gle..kejenye kjr artis jela...yg penting aku dpt tgk faizal tahir, misha n stacy live!!!huhu...jgn jeles k...
k tu jela yg dpt aku kongsikan utk tatapan korg sume ye...enjoy k...

Tuesday, March 3

Merak Kayangan :)

Al-kisah,,time hantar loloq aritu,,ade sekor merak@peacock ni pn dtg gak ,,
die sakit kaki,,sian die,,besar btul,,cantik,,
mase die tgh nk bwk masuk sangkar 2 ade bulu2 die tcabut sket,,hehe,,aku pn amek la wat kenangan,,kunun,,





p/s: aku takot btul time die mengepak nk lari dpd d pegang,,tp sempat gak snap gmba die,,keke,,



Kami da great..Yeyy...

Genting Holiday...huhuhu...

nah holiday aku..(kunun²)
last week aku g genting ngan member² pat keje...
ade le gambo tuk tatapan korang² sumer...
layan....
:)
di tepi bukit genting nan indah..nyaman sungguh...

pose jgn x pose...berlatar belakangkan first world hotel...cewah...

intan layan go-kart...tapi slow gler ler...x mencabar langsung..

terer minah yg pegang bear...sekali baling ring terus masuk botoi...dah dapat bear sekor...


sumer mulut cam ikan muncungnyer...tinggal lompat masuk dalam air tu...leh join member dalam kolam 2..hehe..

pose maut nmpk...sib bek x terseliuh kaki den...heheh

kat lobby hotel nih...

patut ler kuat berangan...

2nd day..gi bekpes..nyum²



2 pompuan misteri di sebalik topi nyer..yg sebelah aku tu name glamer dier "FLYING PIG"

waaaaa...burok rupenyer...nek cyclone...m'sia 1st roller coster..
sumer tenganga mulut...yg sorang tu ketakutan nak tgk lua..tetunduk menahan gayat...kah3

ni lagi satu..."SPACE SHOT" sekejap jer...bape sec jek..tapi mase nak turun tu terangkat muntut...terasa mcm superman pun ader..tapi siok..huhu


jalan² kat outdoor nih...

ni plak kat indoor...


last pose ramai² nak balik jb dah nih...

Kami da great..Yeyy...