Friday, March 6

em...smbong btol c andie ni..mentang2 ensem..bdk2 ni pgil dia wat dono je..nyampah tol..gambo ni pn c ummi le yg smgt no nak amek sbb aku da bosan tgk muke dia..haha
gambo c nubhan ni aku amek khas utk ibu ku tersayang..haha..ada untukmu...

ha...aku menunggu misha ni bagai nak rak tau..juz 4 kak yan..haha..nsib bek la dia muncul ptg tu..klu tak frust gak la aku...huhu..plg frust xdpt tgk elyana la...da la perform ke3 terakhir...emm..xde jdoh nak jmpe dia kot...


MUH!! adoyai rugi btol telps sound cek dorg ptg tu..da la real performance dia aku xdpt tgk...tp xpe la..dpt amek gambo pun jd la ye...
suki ni mmg cantik la...nme pun artis kan...huhu...rambut dia cantik gle wo...tgi pun blh thn gak la...


nie plak..mimie one nation emcees...gempak gle performance dorg ritu...rase rugi lak tak rkm lbh2..sbb dia menari sakan ms perform lagu juz dance...mmg tak rugi la dorg ni jd juara gangstarz...besh2....

at last dpt gak jumpe my superman!!!!mmg hensem la faizal tahir ni..dia cool jek.. ble org soh bkk spack dia kte mate dia cam panda..haha..pandai melawak yek...

stacy!!!gagap aku tgk stacy ritu..gle comel dia..huhu

ni adalah himpunan gambo2 artis yg sempat aku amek ms hot fm big jam ritu...syok gle..kejenye kjr artis jela...yg penting aku dpt tgk faizal tahir, misha n stacy live!!!huhu...jgn jeles k...
k tu jela yg dpt aku kongsikan utk tatapan korg sume ye...enjoy k...

3 comments:

y a n said...

misha cun n sporting...

p/s: tingat masa misha huluq mic..bunga² cinta roadtour ajl-18...hehehe

..:: [m][e][y][a] ::.. said...

ceh..

~ N i n i 3 ~ said...

time naik atas stage rmbut tocang xigt ke yan???
huhu,,,,
ogg tgn sape ek time 2???
em,,,

lupet,,,