Tuesday, March 24

Terjah Mia di Kem PLKN

Perjalanan yg ditempuhi,,cewah,,berekor2 kambing bersepah,,yg klaka nye bulu2 biri2 2 dah togel2,,keke,,sume bulu die kerinting,,xpyh g perm pn,,original,,cayalah biri2,, laju x die lari,,

bawah ni gmba dpn kem PLKn,,mule2 cuak gak nk terjah takot kne marah,,die xbg jupe,,tp terjah gk la,,kena mrh pn xpela,,,hahaha,,aku bg alasan nk bagi duit,,sbb duit mane leh pas kt die,,haha,,aku igt klu die xbg gak aku nk meraung kt c2 smpai die bg,,tp senang2 aje aku dpt masuk,,hehe,,,

tadaaa,,,gmba mia,,adeh,,mcm dh gelap sket adik aku nih,,sempat pose tau,,,

hem,,mia2,,,kerjasama,,wonder pets btul lah,,,,gram btul aku psl die bkerjasama ngn dak BRavo group die tuh,,,aiseh,,,

Kami da great..Yeyy...

3 comments:

y a n said...

apa yg penting? KERJASAMA!!!

~ N i n i 3 ~ said...

wonderpets...wonderpets,,
kami datang,,
membantu anda yg kesusahan,,

hahahahaaha,,,

+@yieN+ said...

wah...bez2...ahd ni aku plak nak terjah ke sn..xyah tgu abg nas...huhu