Tuesday, April 26

Aku tak sangka AKIM macam tu, huhh

SALAM SEMUA

Isi entri ni tak laa sedasyat tajuk nya diatas, cuma aku nak share apa yang aku rasa je. Malam tadi aku buka la youtube untuk search klip video Janji dari AKIM. Memang aku tunggu videonya keluar.

So aku rasa videonya mantap, best. Agak meragut jantung jugaklah kan. Sedih, tak sangka Akim macam tu, dulu masa INILAH CINTA kemain lagi beria-ia, tapi dalam JANJI sampai hati dia buat macam tu. Kesian si ACHA tu. Kesian betul Acha. Tapi hakikatnya ada yang macam tu, lelaki ke perempuan ke. Sama je dua-dua ada. Semua tak boleh pakai, hampehh~
Tapi tapi, aku suka tengok si Acha tu, cantiklah.

Tak sabar nak tunggu sambungan dari video tu, mesti best. SYABAS AKIM kerana me-ngompose lagu-lagu yang berkualiti dan sedap didengar.

p/s : Nak kata aku minat AKIM ni tak lah sangat, sikit jek (elehh, sebenarnya minat banyak tapi taknak ngaku) hehe Suka hati akulah kan, bukannya aku admirer dia sampai nak buat laki ya takk? Siapa jelah si AKIM tu di mata aku. kehkeh

*pappap, olley.
STAY YOUNG, STAY COOL.

3 comments:

fazreen said...

oit!layout cantek siot!!!!nak jgk!!!haha

Azril Azmin said...

cari sendiri laa bhai!

fazreen said...

dah jumpe.. :p