Friday, February 4

Kawan Part 1

Ok. Sekarang baru masuk 2bulan aku habis sekolah.
Part paling kesian sekarang ni, aku RINDU kawan-kawan aku.
And now, im gonna share a lil bit about my friends at SMT(ERT) Azizah, JB.
Lets start with 3 kawan baik aku.

The red one is Afiqah Shahrom (Fyka)
Orange is Nurul 'Atiqah Tokijan (Tyqa)
And brown is Fatimatus Zahara Abu Bakar (Ayu)
Sekarang masa dah berlalu, jadi semua buat haluan masing-masing.
Fyka dengan Ayu aku still contact and quite close jgak laa.
Ketawa sama, mengarut sama, berangan sama, ngumpat sama
(rindu masa-masa tu).
Tyqa aku tak tau mana dia pergi,
mungkin lebih selesa berkawan dengan kawan dia yang lain.
Takpe lah, masing-masing ada kehidupan masing-masing kan?
Jadi, korang still best friends aku.
ILY IMY guys.

3 comments:

Fyka Cullen said...

Dearest Masz, sumpah aku rindu nak ngumpat before tidur dgn kau & Ayuu. Rindu kan? Sedihnyaaaaa :(

masz azril azmin said...

Btul tu, haishh bukan setakat mengumpat. gelak kuat2, lari atas katil sbb takut dgan izati laa.
haha tu yg paling kelakar tu. huhu

saya cik tyqa :) said...

wahh , beta ada la , okay , masa tuh maybe masing masing ada rasa ta puas aty kot ( aku agak je , hihi ), yela , seday kot dorm laen , rasa something bila ta ngan korang , ataupun tuh perasaan aku jep , really sorry . :) , aku sayang gila kat korang , sampai sekarang ! sumpa ta tipu , malam malam selalu engat apa kita buad sama sama , waaa ! ta na tulis da , na nanges rasa , :') , aku rendu korang <3