Friday, May 22

Syurga Cinta

Aku yg debab!! Sengaja pose kt cni sbb nk tyg kt blog,,huhu ;p
Ayin juga pose di sini,,
dalam MBO Cinema Kluang Parade,,


Holaaaa,,aku boring ngn ayin xtau nk buat ape hari ni,,so kitorg pn decide g tgk wayang la,,ayin nk sgt tgk citer nih,,aku pun foolow jelah,,hahahaha,,
sib bek citernye besh,,lawak sbb ade adik haziq,,hehe,,jln cerita yg menyentuh jiwa ,,munusuk kalbu,,cewahhh,,yg paling besh muzik die la,,,by Mohan mmg mendayu2,,syahdu aje,,
ok lah citer ni,,mule2 tgk heliza af blakon mcm xnk tgk je,,hehe,,xminat sgt ngn die,,tp citernye pndek sgt laaa,,skjap je dh abeh,,hem,,

Kami da great..Yeyy...

2 comments:

y a n said...

isk3...dh tgk dh...jeles nih...

~ N i n i 3 ~ said...

hihi,,biaselah,,kitorang,,
advance,,keke,,
siok tgk awal,,
yehaaaaaaaaaaaa,,,