Tuesday, May 26

Melawat Amin

Pagi ahad aritu,,mak masak nasi lemak,,nyum3,,pastu mak mcm berkias2 nak pergi tgk amin,,soo,,kami pun aku mak n ayin trun jb ptg 2 jugak,,afta aku wash my car,,muahh,,hehe,,dtg dh ptg sket,,tp still makan nasi lemak tau,,haa,,skg nas lemak dh universal timing makan die,,setiap masa ade,,bukan tuk sarapan aje tau,,hem,,lepak2 smpai kene sound baru balik,,rindu btul mak kt amin dah 2 minggu xjupe rasenyer,,jumaat ni amin balik,,school holiday maaa for 2 weeks,,yehaaa,,mc nk g pulau je kt mersing,,aku dh usha bajet,,boleh la tahan,,,tgl decide date n time aje,,tggu mia balik n semntara cuti sekolah,,tp cuti sekolah msti fully booked ek,,hem,,try jelah,,yahuuuu,,holiday,,,saspen lak nk nek boat mabok2,,,


Marshmellow,yummy,,



Kami da great..Yeyy...

2 comments:

+@yieN+ said...

byk gle word yg xfhm d tulis olh nini3..mengantuk brg kli...haha

~ N i n i 3 ~ said...

hah,,,yeke,,jp t aku editt,,,
hehehe