Friday, May 27

UiTM DiHatiKu

SALAM
Lama dah tak update ni. Rindu tak??
Siapa laa aku kan sampai orang nak rindu yek?

hihi, ok sekarang tengah senyum panjang melebar.
Aku suka. Dah jadi mahasiswa. Kene belajar rerajin, hope dapat buat yg terbaik. 1 pengalaman baru, kena berdikari dan rasa sangat bertuah.

Nak kongsi rasa sepanjang MDS - Minggu Destini Siswa kat UiTM.
Best sangat, abang dengan kakak PM sporting, mmg best bro, this best bro!!
MDS baru habis pagi tadi, tapi dah rasa rindu kat derang2 semua.
Dapat kawan baru, bilik selesa. UiTM nya?? Ok sangat.

Seminggu aku busy sebab menjalani MDS ni, tak sempat nak call family, just text je. Baru sampai tempat baru ni, ada dah yang tanya soalan pelik.
Nak tau pasal apa?? ce teka, haha
Apa lagi, boyfriend lah kan.

Contoh soalannya seperti berikut:
kakak : dah ada boyfriend belum??
kawan : kau bila lagi nak mencari?

Baru berapa hari kan. HAHA
Apa patut ke benda ni?? aku tak kesah sgt pun. Lantak semua sana.
cuma soalan nye mmg buat aku tersenyum.
Tapi, apa-apa hal pun, UiTM DiHatiku!

#pappap, olley!
farewell guys~

4 comments:

Fazreen Misbae said...

same with me la dik...bru knl sehari ngn mber keje da tnye ade bf ke x..haha..adoyai...single best kot.. :p

~ N i n i 3 ~ said...

hahhh,,

bahaya,,jgn tpengaruh dgn rakan sebaya,,hehe,,

papepun,,rajin2 la hapdet belog klu di sane t ye,,

muahh,,muahh,,

Intan Photog said...

mintak nombol tepon boleh? keh..keh..keh..

Azril Azmin said...

bia saya bagi tombol kat awak, hahha