Monday, July 6

Meya selamat di Politeknik JB

Hola,,lame tak mencoret rasanye,,banyak dah xtvt kitorang tak update kat sini,,hem,,so semalam kami turun ke jB menjenguk Amin di asrama,,malamnye kami menginap di rumah kak yan huhu,rumah baru,,seronok sgt,,besh,,cntik,,kemas,,ade mosaic,,huhu,,so pagi2 kami pun menghantar mia ke poli,,lalalallala,,



Semalam yang masuk dapat asrama dah daftar dulu,,so arini sesi pendaftaran bagi yang tidak dapat asrama lah,,nasib baik masih boleh memohon asrama tadi,,risau jugak kalau mia tak dapat asrama,,kelam kabut di buatnya nanti,,mia dah bajet tak dapat asrama so,,banyak lah keperluan yang die tak sediakan,,slumber poyo jek dengan hanger tak bawak,,baldi tak bawak,,cadar juga,,adus,,sib baik ade jual beb,,so tadi beli yang penting2 ajelah,,asrama mia tingkat 3,,pehh,,menggigil kaki mak mendaki tau,,sian mak,,aku pun pnat gak menapak,,hehe,,so,,dah setel semua dalam pukul 2 kami pun beredar untuk pulang ke rumah memandangkan xtvt orientasi pun sudah bermula,,wuhuuu,,selamat menjejaki alam kolej mia,,gud luck,,

4 comments:

+@yieN+ said...

adoyai..meya2..hrp2 dia ok la kat situ nanti..risau gak aku..em..

~ N i n i 3 ~ said...

alah bibik,,

xperlu risau2 lah ye,,

meya pandai bdikari punyer,,

kn dh ad pglaman d asrama,,

[ a m i n ] said...

cantek meya di hari pndaftaran..

HIJAU!
mak pn ijau gak..ninie pn..

ayin suci..

huhu..

~ N i n i 3 ~ said...

hua3,,,bju mia kn ko yg pleh,,hem,,ayin bibik suci,,wuwuw,,,