Sunday, June 21

video 4 watching...

video

ni la video meya berlakon bersama dengan ZA..sori la kalau audio tak clear sgt..scene ni ada dlm Kami The Movie di mana Liyana Jasmay akan lempang muka ZA ble sampai dialog "air dah naik ats kepala dah ni"..hehe..so, meya kena lakonkan balik scene tu..hope, korg sk la dgn video ni ok...

video

ni adalah scene sbnr yg di lakonkan oleh ZA dan LJ..

5 comments:

y a n said...

waaaa....makan dalam nih....

~ N i n i 3 ~ said...

hua3,,makn jgn xmakan,,

klu aku di bagi can,,mau di cubit2 pipi ZA tuh,,kakaakkaka,,

+@yieN+ said...

adoyai mcm2..xabes2 lg cte psl ZA ni..hehe..tp, serius ckp pglmn jmpe ZA ni xkan lupe la..besh gle xtau nk ckp cmne..hehe

..:: [m][e][y][a] ::.. said...

simpan dalam2..
sebelom air da naik ke kepala dah ni...
;)

~ N i n i 3 ~ said...

poyosh,,kakakaka,,,

relex sume,,

bsedia utk berada dalam mode bekerja khamis ini ;p