Thursday, June 11

Meya >> Politeknik

hailaa,,setelah menunggu begitu lama,,tak lah lama sangat sebenarnya,,kerana meya baru beberapa hari sahaja graduate PLKN,,huhu,,kami pun tak sempat menyambut meya petang itu kerana kami OTW daripada Cherating dan belum pun sampai rumah,,jadi encik syamir yang mengambil meya,,sampai2 di rumah meya sedang merehatkan diri,,tido la,,ape lagi kan,,hemm,,pada sebelah malamnye; barulah kami keluar makan beramai-ramai,,dah lama tak berkumpul2 beramai begini,,memang seronot,,nanti aku update gambar makan malam itu hari kerana gambarnya di dalam hp meya,,hehe,,

alamak,,dah lari topik pulak,,sebenarnya nak announce meya mendapat tawaran belajar di Politeknik JB,,what the heck??!!!same ngn ayin,,same place,,same course,,again!!what the heck??!!hahaha,,tapi ayin kate tak besh la same course,,insyallah meya akan minta tukar kott,,dasat la diorang sume belajar kat JB,,aku aje yang tibe2 tercampak kat Penang dulu,,after dat JB jugakkk [utm skudai],,,hak3,,maknanye,,lepas ni semua adik beradik ku stay JB,,aku sajalah yang tersadai di Kluang,,hem,,mujur aku akan mendirikan rumah & tangga dalam masa terdekat ini,,jadi next year apabila semua orang bermastautin di Jb,,aku sudah punya teman,,yahuu,,doakan majlis aku ye,,Amin

berbalik kepada tawaran yang meya terima tadi,,kalau tawaran di terima, bulan tujuh ini sesi pendaftarannya,,wahh,,tak sampai sebulan meya brehat selepas PLKN,,dah kena sambung belajar pulak,,dah puas rehat ke tuh??hehe,,,Meya saja yang tahu :)

3 comments:

cIk_oReO said...

Walauweihhhhh......
Sekampung lah kite semua..

~ N i n i 3 ~ said...

mari berkampung,,,
yehaaa,ahad ni pun buleh,,

..:: [m][e][y][a] ::.. said...

aha...
mari3...