Saturday, April 11

Misi Membawa Meya Pulang; BERJAYA !!


Semalam 10/4/2009 misi mengambil meya dpd Kem PLKN Jasinhuhu,,,saspen btul pnat belakon tau,,tapi akhirnya lepas gak,,pnat aku beramah mesra sambil tggu meya bsiap,,wpun aku tidaklah ramah sgt rasenye,,hua3,,
1stly klu dr johor kua tol tangkak,,dgn bantuan GPS kuh,,kami xkn sesat kott,,cewah,, board blakang 2 tulih sempadan negeri melaka n johor,,hehehe,, asahan ke situ,,pekan ni mcm koboi je,,,rare x ade atok bwh sgnbod tuh,,huhu,,simpang ni kecik gle,,rase mcm berada di zaman dedolu tau,,kecik je tmptnye,,pjlnan ke kem kjap jupe pekan,,kmpung,,pokok2 then ade pekan blk,,haaa,,mcm aneh2 je,,mcm dh sesat tp x sesat pn,,tah lerk,,merapussssss,,
then jup simpang bekoh,,drive smpai jumpe kg relau tau,,
sampai kmpung realu t dh ade sgnbod kem,,ikut aje,,senang,,smpai d kem aku trus jumpe urusetia,,nk minta izin bwk meya pulang,,die minta bukti@surat wateva,,aku pura2 g amek dlm kete [mmg dh plan tuh nk wat pura2 g amek kad dlm kete] hua3,,mereka pn bincang pny bincang,,LULUS,,,
yesh,,,die pn panggil meya,,peh,,meya dtg lagi blakon dpd aku,,dasat,,,
geram jek,.,hehe,,
tadaaaaa,,,meya dgn uniformnye,,ade pangkat di Bahu mu,,

dah lepas,,saatnya berangkat pulang,,
PERCAYA,,,,PADA DIRI,,DGN HARAPAN DAN KEYAKINAN,,HUWUHUUUU,,

SENYUMAN KEGEMBIRAAN,,
"AKU BEBAS"

Sempadan Johor-Melaka
Perjalnan balik mak oih,,hujan lebatssss,,tgh2 pjlnn hujan aje,,smpai klg x ujan dah,,
peace :)
Turuu,,mentang2 hujan,,die xsdar ape dah,,hem,,xaleh2 dh dsampai,,
pnat sgt kottt,,,kasi can la kannn,,


Kami da great..Yeyy...

2 comments:

y a n said...

huhu..dasat dak 2 org nih...dak² aswara tgk korg nih...melalak die org beb...cayalah...heheh

good job!

psssttt...x kantoi ke nih...

oooppppssss..

~ N i n i 3 ~ said...

nk tau kantoi ke x??

tgu meya blk kem lerk,,

hua3,,