Wednesday, December 3

Bulan Senyum [1 Dis 2008 : 8.45pm]



Gamba ni sempat aku snap using my own n95 during cuci pinggan d restotan warisan..angle xbape cun..mklum la xde bkt tpendam cam intan..huhu..bakatku terDendam je..wawawa..Fenomena Bulan+Zuhrah+Musytari berada di kedudukan seolah2 sedang SENYUM ini hanya berlaku 5 tahun sekali..im feel very2 lucky dpt tgk sendiri...rugi ko xtgk sendiri secara live ayin..Subhanallah..




Kami da great..Yeyy...

2 comments:

:: lurv_cheese_cake said...

Rugi tak dapat tengok.Masa pas maghrib tu kiter pasan bulan sabit mcm cun semacam.Sempat amik gambar plak tu(mcm tau2 jek),tapi pic nyer gelap,bulan sabit nampak bulat plak lepas snap..terus delete.Mana tau pastu dpt sms suh tgk bulan smiley....Hem...Cari2, bulan dah sembunyi....Kalo umur panjang leh ler tgk lagi 5 thn akan datang.

y a n said...

harap2 pnjg umo yek...dapat ler tgk lg nnt....amin...b